9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

Nepadvocaten, mensen die zich voordoen als advocaat en mensen op deze wijze oplichten. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er meerdere verhalen van bekend. Wees dus altijd alert als je een advocaat inschakelt. Wij leggen graag uit waar je op moet letten.

Adviezen nepadvocaat

Gelukkig kan je er over het algemeen vanuit gaan dat je met een echte advocaat te maken hebt. Er zijn wel wat adviezen die wij je geven wanneer je twijfel hebt of het zekere voor het onzekere wil nemen.

  • Kijk op de website van de Nederlandse Orde van Advocaten of de advocaat die je wil benaderen hierbij aangesloten is. Alle advocaten van Laagste Advocatentarief.nl zijn hierbij aangesloten.
  • Geef nooit een volmacht voor jouw bankrekening.
  • Zoek in openbare bronnen zoals het register van de kamer van koophandel of via google of het advocatenkantoor echt bestaat.
  • Zoek naar recensies van de desbetreffende advocaat.
  • Neem geen genoegen met een verhaal wat je niet begrijpt. Vraag door wat een advocaat bedoelt.
  • Twijfels? Schakel een betrouwbare partij in om je verder te helpen.

Advocaat via Laagste Advocatentarief

Weet je niet goed hoe je aan een betrouwbare advocaat komt die ervaring heeft in het juiste rechtsgebied, neem dan contact op met ons. Laagste Advocatentarief werkt al meer dan tien jaar samen met een landelijk netwerk van advocaten. Doordat wij onze advocaten goed kennen weten we welke advocaat het beste bij jou en jouw zaak past. Wanneer je contact met ons opneemt nemen onze juridische adviseurs vrijblijvend jouw zaak met je door. Zij voorzien je van juridisch advies en adviseren ook of verdere juridische stappen nodig zijn. Indien je dit wil kunnen zij je in contact brengen met een goede advocaat uit ons netwerk die werkt tegen het laagste uurtarief in Nederland. Al onze advocaten werken voor € 159,- per uur, exclusief BTW.